Bada!!!!

Heyy
Idag har jag vart med Malin, vi badade på Solvik. Det var så jävla skönt! Det var såå varmt idag, så att svalka av sig var riktigt Najs. Vi solade i två timmar på den lilla flotten som ligger mellan bryggorna, träffa en av Mallans klasskompisar som fick se när hon fick damp på några som skvätte vatten på oss. Hahahah. Jag vaknade typ halv två idag :P Nu ser jag på Morden I Midsummer på ettan, helt okej. Mallan och jag kollade på en film, som jag inte minns vad den hette. Woooops... Vi tog 144 bilder och la ut på facebook, lägger upp nåra nu!


Tbax!

Heyy!
Nu är jag tillbaka från Åhus. Vi hann bara bada en gång i poolen och doppade oss i havet en gång, inte så kallt som man kan tro. Midsommar firade vi på torget där och dansade runt majstången! Vi spelade mycket badminton och jag försökte lära Lovisa och Olivia att hjula. De blev bättre än förut, men inte helt bra.....  Vi kollade på This is it! Michael Jackson är verkligen en asbra dansare, så jävla synd att han är död :( Men snart drar några av oss i familjen till Skåne, och det ska bli jättekul! :D Imorn ska jag träffa Malin, hon ska sova över här, det ska bli så kul, träffar henne inte så mycket :( Jag sitter och kollar på nån dålig film. Vi Ses!
Byee!

Åhus!

Heyy!
Jag sitter i bilen på väg till Åhus och sitter i framsätet eftersom Lovisa mår illa, vilket är konstigt eftersom hon aldrig blivit åksjuk tidigare. Hoppas att det inte är ett virus. Jag lyssnar på lite musik på spotify, just nu ba ba ba av Miss Li, enligt mig den enda bra låten från henne. Jag sitter och letar bilreklam. Det är en kille som e i reklamen som ser ut som en kille i Hong Kong, så jag försöker hitta den så jag kan skicka den till honom. Askul.... Det blev nått fel med inlägget idag så det kpm idag istället, det var så med min syrras blogg oxå, ska försöka få upp henne inlägg :)
När vi kommer dit ska jag nog bada, då får jag testa nya bikinin. Vi ska vara där tills Söndag. Sen på Måndag ska jag antagligen ha en sleepover med Malin, hon ska få träffa sin kära studsmatta, som vi fick när hon flytta :) :( (den glada för studsmattan, den sura för att hon flytta) .Vi bodde asnära förut, nu har hon bytt skola.....
Ska nog kolla på lite film, Pappa på burk heter den, med Jennifer Aniston. Den verkar rätt så bra, handlar om en kille och en tjej som e BFF och så händer en sak.....
Byee!

xD

Heyy!
Det är inte mycket som har hänt och det är därför jag inte har skrivit på länge. Jag träffade min storasyrra Lea i veckan, hon sov över, det var jättekul! Jag har köpt två nya bikinis till sommarn, lägger in bilderpå dem sen. En är vit med pussmunnar på, den andra är blå med vita stjärnor. Imorn ska vi åka till Åhus :) Ska bli jättekul, då får jag testa mina nya bikinisar. Jag packade klart för en kvart sen, hoppas jag har med mig allt, jag slängde bara ner de mesta jag kanske ska ha ;) Sen åker vi och träffar våra kusiner i Falsterbo, de bor i Hong Kong, så vi ser dem bara en gång om året (om vi har tur två) så det ska bli väldigt roligt! Jag hoppas också att det inte är lång tid kvar tills jag träffar min syster Josefin (hoppas länken blev rättstavad), som bor i Hawaii i nuläget. Saknar Dig!! Ni kan hitta mina käraste vänners och mina syrrors bloggar på sidan.
Kollade på tv och såg Bitch Slap, men bara en stund eftersom den sööög! Effektera såg såååååå fejkade ut, verkligen inte rekomenderad. Idag var jag på bio med min bästa vän Malin, skulle länka henne om hon hade en aktiv blogg (GÖR EN), vi såg Hangover 2. Den måste man se, men jag tycker att man borde se ettan innan för att förstå vissa grejer. Ettan var antagligen den roligaste film jag sett, tvåan var inte lika bra, men defentift värd att se!! Nu har jag några filmer kvar att se på bio, Bridemaids, Kronjuvelerna och nåra andra :)
Jag har så ont i magen! Måste gå och borsta tänderna snart. I förrgår hyrde jag och syrrorna en film, Kenny Starfighter, den var faktiskt rolig. Min pappas kompis har varit här och ätit middag, jag får inte träffa honom så mycket, men han är trevlig :) Pappa har klippt håret rätt så kort, det blev snyggt. Ska nog gå och hitta Wally nu! Vi ses!
Byee!

Kalas°

Heyy!
Jag var på födelsedags kalas och sleepover igår. Vi var 9 tjejer, det var jättegod mat och vi hade det jättemysigt! Innan Hanna och jag tog bussen till kalaset hoppade jag på studsmattan, det var en katt som ville döda mig som satt bredvid, så jag sprang in så fort som möjligt. På kalaset tog vi ett kvällsdopp, och det var varmt i vattnet! Vi hittade frigolit bitar i vattnet som vi flöt på. Vi ska åka till Falsterbo nästa månad, ska bli jättekul att få träffa alla kusiner! Jag tror jag lägger in ett inlägg till idag, så vi ses senare!
Byee!

Sommarlov!!

Heyy!
Jag antar att alla som slutar har den rubriken, hahaha. Men det är sååååå skönt att inte behöva oroa sig för skolan. Jag kollar på TV. Desperate Housewifes har slutat för säsongen :( Det suger, fast det kommer en ny, eller? Mitt dataförbud gäller inte längre. Idag var jag ute på stan med Alva och Hanna, det var såååå roligt. Ska nog hoppa på trampolinen om det inte är för blött. Imorgon ska jag på kalas hoss Klara och Vickan, det är sovaöver. Man ska ha med sig badkläder med, hoppas det är okej varmt.
Igår var det klassens dag, vi var och badade och spelade minigolf. Hanna vann mot mig. Ska kolla på talang ikväll och se vem som vinner!
Byee!

Snart slut...

Heyy!
Snart är det dags för sommarlov. Vi hade städ dag och kollade på en fotbolls match mellan 9:orna och lärarna. Elverna vann!! Slutade tidigt, jag ska gå på dansen sen. Jag har varit på landet 3 dagar. Nu kollar jag på Jims värld! Måste dricka mycket, det är ju så himla varmt!! Har på mig en klänning! Vi ses senare!
Dagens outfit!
Byee!

Tand!

Heyy!
Är ute på landet, jag har lyssnat lite på musik, t.ex Veronica Maggio. Hon äger! Jag har tappat en tand på vänster övre sida! Lägger ut en bild på den! Ska spela lite kort och yatsy sen. Olivia står brevid och äter en nuttela grej. Är det nått på TV ikväll?
Imorn ska jag upp på taket och sopa bort löv och så, får 150 kr för det. Det blev hamburgare till middag och lite Champis! Nu står Ollie Bolli och äter en Polkagris! Hon äter mycket hon! Ska vara inne på fejjan, har fått en kvart att vara inne på datan. Olivia protesterar nu mot vad jag skrivit och tar mitt godis! Ska kanske lägga lite på vårt 1000 bitar pussel. Har på mig en armlös klänning! Olivia hoppar upp och ner och skriker Yippe! eftersom mamma sa att vi kanske ska åka till Åland! xD
Byee!

Dataförbud!

Heyy!
Ja, jag har fått dataförbud två veckor! Jag kommer nog inte kunna göra så många inlägg, hehe. Kollar på Mio min Mio med Hanna som blivit sjuk :( Olivias kompis ska komma över snart, var på grönan igår och hade askul. Åkte inte nya twister, det var för lång kö! Hanna och jag gick spökhuset, såååååå jävla läskigt!!!!!! Sprang sista biten och skadade min fot och armbåge. Extreme e den roligaste av alla på gröna lund! Hade inte kamera, så jag tog inga foton :/ Hade som sagt askul!!
Byee!!

RSS 2.0