Bilder På Väg!:)

Heyy!
Har inte skrivit på lääänge! Massa foton kommer läggas ut i veckan!:) Min kusin är här igen och var i skolan idag! Det var skitkul! SNart är jag klar med hela HP serien på engelska!! Gahh!!
Just nu sitter jag och kollar på Ellen DeGeneres klipp på youtube och e inne på facbook och byter profilbild! Snart måste jag borsta tänderna och gå och lägga mig!
Var på kalas i Lördags, hoss Issa. Fransk tjejmiddag med sjuuuukt god efterätt! Vi kolla på fransk film och jag åt sniglar för första gången, inte så dåligt som man skulle tro!
Vi ska läsa våra sagor vi skrivit, blöörh, min är så låång, jag orkar inte. Man ska skriva "feedback" vilket kommer att bli aaaaspinsamt!
Ajja, dags att borsta tänderna! God Natt, Sov Gott!
Byee!!:)

Juuuuul!!

Heyy!!
Ja, så nu har det vart Jul och Nyår! 2012!! Och världen ska INTE gå under!! Det är både najsigt och bajsigt denna vinter. Najs, för ingen kyla! Bajs för ingen snö! Har ju inte kunnat byggaen snögubbe...:(
Jaa, min kusin har varit här, har varit jääättekul! Han stanna extra länge. Har fått en MASSA Najsiga julklappar! iPod, HP-filmerna, ritblock, KP, Nagelgrej och en massa annat, det blir bilder sen!!
Fyverkerier på nyår var skitkul och nyårslöftet blev: Sluta bita på naglarna!
Jag har ju fått en iPod, så nu har jag instagram!:) Massa kul bilder där, @annahongkong
Hoppas det här blir ett bra år! Sommarn, guuud, vad jag längtar till sommarn! Får träffa alla kusiner och bada!! Ska jag göra nått med håret tycker ni? Typ färga eller klippa kort eller nått?? Inte blondera, jag är och förblir brunett!!
Jaa, min sida på facebook, som Klara administrerar på går jättebra, snart 800 likes!!:)
Nu kollar jag på Thor, skit bra film, lite tips:
Ellen DeGeneres nya bok: Seriously...I'm Kidding, Den är sjjuuuuuuukt rolig!
Apornas planet, titta på alla tre, de är sååå bra och så är ju Tom Felton med i den senaste!!
Once Upon A Time- en ny serie som verkar vara bra!!
Då ses vi!:)
Byee!!:)

RSS 2.0