:P

Heyy!!
Nu har jag skrivit typ 150 in lägg "FAAAAAAAANNNNNN MALIIN!!!" på Malins logg, så snart borde hon börja se den första Harry Potter filmerna. xD
Idag har jag varit i skolan och fått tillbaka två test, som det gick okej på. Har fått en ny matte lärare som också är våran musik lärare, hon verkar vara bra :D  Det blev korv stroganof,  som brukade vara gått men inte längre tyvärr. Ehh, nu håller jag på med en potion på pottermore, ska öva på pianot och ta något att äta. Kollar på Top Model och sen blir det Project Runway! YAY! Sen e det ju premiär för nya 2 1/2 men :)
Byee!
Anna! <3

Malin!

Hey y!
Eftersom min BFF Malin har tvingat mig så ska jag skriva ett inlägg nu......
Det har inte hänt något speciellt i mitt liv, förutom att jag nog kommer få åka till Hong Kong snart, vilket jag är VÄLDIGT glad för!! Jag har börjat chatta med en kompis kompis som bor i Hong Kong som jag ska få träffa för första gången då :) Sen har jag också börjat chatta med min killkompis från HK som bor i Holland, han e verkligen asNAJS! Jag har haft lite sleepovers och idag var jag och vickan på fest!
Ajjo, det har faktikt hänt en FANTASTISK sak! Jag har fått mitt POTTERMORE account! Det är en Harry Potter sida som J.K Rowling gjort som e ascool!! Jag har blivit sorterad in i Ravenclaw och en av mina bästisar Klara har blivit sorterad i Hufflepuff. När sidan blir öppen till alla, så kommer jag tvinga ALLA mina kompisar att skaffa ett!
Oh jo, MALIN SKAFFA EN BLOGG!!!!!!!!
Idag har jag varit på stan med Vickan (vet inte om hon har blogg) och jag köpte en BH utan axelband, vilket jag verkligen behövde :)
Nu sitter jag och kollar på Agenda på svt2. Ska in på pottermore nu, så HEJ DÅ!!
Byee!
Anna! <3

RSS 2.0