Läxor och Prov!:O

Heyy!!
Idag har jag i stort sett inte gjort någonting. Kollat på TV och gjort läxor!! Nu sitter jag och kollar på Beck!:) Vi har kollat det nya programet "Copycat Singers", det var helt okey!:) Blev admin på en ny Harry Potter sida också! Första advent är ju, och vi har tänt ett ljus! Vi har SO-prov imorn, gahhhh!!
Byee!!:)

Födelsedag!!

Heyy!!
Idag är det mammas födelsedag. På morgonen gick vi in och sjöng för henne och hon fick nåra presenter. Sen gick vi på julmarknad. Jag chattade med lite Hong Kong personer, som jag bara gör på helgerna eftersom de felsta gått och laggt sig när jag kommer hem från skolan. Till middag ska det bli fondue! Mums!
Tänkte att jag skulle berätta lite om vilka folk jag gillar ihop i HP. Okey, så jag shippar (gillar) Romione (Ron+Hermione), Tonks/Lupin, James/Lily, Harry/Luna, Ginny/Neville och Drapple (Draco+Apple)!!:)

 

Lägger ut lite bilder på dom sen!:)
Byee!!:)

Quotes!

"No guy is worth your tears and the one who is won’t make you cry."
"Less is more"
"Adults are just kids with money."
"Always forgive your enemies; nothing annoys them so much." Önskar jag kunde göra detta!
"If you love somebody, set them free. If they return, they were always yours. If they don’t, they never were."
"Don’t drown the man who taught you to swim."
"Love is like quicksand…The further you fall in, the harder it is to get out!"
"Love is a fire. But whether it is going to warm your heart or burn down your house, you can never tell."
"Definition of love :
When you don’t want to sleep because reality is way better than a dream."
Och min favvo:
"Hate is not the opposite of Love, because that means you still care"
Byee!!:)

Presenter till mamma: Check!:)

Heyy!!
Idag hade vi halvdag i skolan, vi sluta efter samling, Idrotten var inställd. Sen gick jag hem och kollade på Ellen DeGeneres, AAAASBRA! Sen gick jag till stan med Hanna!:) Hennes kusiner kommer idag, så vi skulle vara hemma vid typ 5, men vi hann vara där i 4 timmar. Jag köpte presenterna till mamma, Hanna köpte inget! Sen blev det kyckling till middag. Nu kollar jag på idol (GOOOOO MOA), äter digestive och dricker MONSTER!! Awwww, Moas bror börja grååta, vad gulligt, seriöst, önskar jag var en sånn som grät i "emotional moments". Jag gråter bara till filmer och TV-Program, och det är ofta. Jag gråter nästan aldrig i Riktiga livet, men när jag kollar på filmer kan jag gråta hur mycket som helst. Gråter till Scrubs, Desperate Housewifes, House, Grey's Anotomy och så självklart Harry Potter!! Nu chattar jag med Klara på facebook, och har kollat Charlieissocoollikes nya video! Nämen, Nu länkar jag till lite roliga grejor! <------ Yay!! CHECK 'EM OUT!:)
Om ni inte gillat min sida på facebook, gör deet!
Lite bilder? Okej då!:)
Gissa vad det ska stå, hahahhaha!
Hahahahah, inte en twilight hatare, verkligen inte, men den här e asroliigg!!!!!
Hahahahhahaah, det här va såå jsjuuukt roligt!! Mamma hade tagit foto på mig i den här, och sen tänlte vi gå, men då övertalade Lovisa att mamma skulle ta foto på henne också! När vi skulle gå sen, skrek hpn "Men jag då?" mamma sa då lite smått irriterande "Jag har ju tagit ett foto till dig!". Hahahahha, men sen visade det sig att hon inte kunde ta sig ut ur den själv, jag höll på att skratta ihjäl mig! HAHAHAHAHHA!
Byee!!:)

Timbuktu äger!!

Heyy!!
Idag har jag gjort klart min tiger, som jag filtnålade på syslöjden! Inte så lyckad, men, men..
Vi har tre SVÅRA prov nästa vecka, så jag får plugga hårt i helgen! Vi fick tillbaka vårt matteprov, och gissa vem som fick alla rätt?? Jag!!! Hahahah, *Stolt*!
En fantastisk sak hände igår, min bild, som jag ritat, kom upp på Pottermore insidern, det är den på ormen (Jag heter FireboltHazel94 på pottermore) YAYAYAY, blev så sjuukt glad när jag såg den. Ajja, imorn blir det present shopping till mamma, ska se vad jag köper, något smycke eller smink antagligen... Hon skrev en önskelista, så den får jag ta och kolla på!:)
Hrm, vi lagade pepparkakor och lussebullar, blev rätt så lyckat faktiskt!:) Jag tar lite bilder, så ni får se senare hur de ser ut!
Det har inte hänt nått annat specielt idag, åt hamburgare, har inte druckit något på flera timmar, och jag har borstat tänderna, gaaaahhh, ajja, blöööh!
Hahahhaha, den här va såååå rolig!! xD
Enbild jag taggade mina närmsta vänner i, LOVE YOU!
Detta är såå saant, blir irreterad på folk som säger det för ofta, det e okey till kompisar och så, men till en pojkvänn så ska man fan vänta tills man tycker så!!
Till alla mina kompisar, Mallan, Hanna, Klara, Issa, Johanna, Alva, Vickan och alla andra!
<3 Look back, Remember, Smail, then Move On
De här böckerna ska jag ta och köpa, och det i riktiga böcker, inte pockets!! (Orginala framsidan)
Det här en modern uniform till Ravenclaw (BÄÄÄSSTAAA) som en admin gjorde, allt e fett snyggt utom skorna...
Byee!!:)

JAajajjajajaj!:)

Heyy!
Idag har jag vart på pianot!:) Det gick väll sådär, vi kommer få korta ner låten så att jag ska hinna lära mig tills uppspelningen, hahhahahaha, suuuger!:) Ehrm, i typ förra veckan sa jag att jag trodde på Gud till mina kompisar, och dom verkade helt chockade, hahah, är jag en person som inte verkar göra det, eller??:)
Mamma fyller år i veckan och jag vet inte vad jag ska köpa, förslag?
Desperate Housewifes var ikväll, asbra avsnitt, fast det är ju alla:)
Ajja lite bilder!:
Jag 2010 tror jag.....:
Jag i bakfrunden, min syrra framför:
Jag och mina syrror:
JAg i sommras:
Jag, Lovisa och Olivias ben:):
Vi hoppar!!:)
Jag, hade denna som profilbild på facebook förr:
Jag i mitt rum:
Jag och min kusins pingvin, as gullig:
Muppppppppp:
Min syrras LPS armé:
Figo, mina kusiners hund:
Jag i en köänning:
En annan klänning:
Byee!!:)

BILDER FTW!!

PoHeyy!
Hahahhaha, har inte gjort ett inlägg på typ 100 år!! Jag har varit i Hong Kong 1 vecka på höstlovet som var asroligt!! Ehrm, jag har haft några kompisar över som det kommer bilder på!:) Jag såg Breaking Dawn part 1 med Hanna i Lördags! Den var as bra (TEAM JACOB FTW!) förutom att jag satt kissnödig sista halvtimmen!:O
Efter träffa vi Malin och tre av hennes kompisar! Dom skulle också se Twilight filmen. Jag läste i deras typ tidning att dom ska göra Lord of The Rings filmen om Frodos farfar Bilbo, den ska delas in i två filmer! Jag och Hanna hade Vampire Diaries marathon, som jag inte sett förut ohvi såg totalt 9 timmar! Den är aaaaaasssssbraaa! Jag håller på att läsa "Order of the Pheonix" elr Fenixorden! ALLA MÅSTE LÄSA HARRY POTTER!!!!!!! Ajja, ska lägga upp lite bilder nu!:) xD
Min kusins klänning jag fick, assnygg!!:)Hong Kong bild!Hong Kong bild!!Klack skor FTW! Ignorera att Hannah Montana är på i bakgrunden:)
Mina armbaaaaaan jag gjort:) *STOLT*
Pottermore som jag rritaHarry Potter!:)MIrror of Erised!!Hufflepuff house crest!!!:)Hedwig!!:)
Issa och Jaag!Alva och jaag!Mallan och jag!Jaag o MALIN!DERP!!
Pottermore!!!
Byee!! :)

RSS 2.0