Plugga, Plugga, Plugga

Heyy!!
Idag har jag hållt på att rita till SO:n! Nu ska jag plugga till svenskan. Jaa, jag tog inte av mina pyjamas byxor på hela dagen. Skitskönt!!
Imorn är det skola, blöööh!! Vi har svenska prov. På Onsdag har jag piano upppvisning. Får öva sjuukt hårt imorn på det! Stycket jag spelar är jättesvårt!
Min anslagstavla är full av saker. Massa foton, vykort och saker jag gjort. Wohoo! Förut hade jag ingenting på väggen, så mycket mer hemtrevligt nu!!:)
Jaaa, snart är det lov! Längtar verkligen tills när min kusin kommer! Imorn gäller det att köpa julklappar!!:) Vad ska jag köpa till David?? o.O
Jag e sååå stressad!!
Nu ska jag lägga upp en bild och sedan plugga!:)
UTANFÖR IDOL! EFTER!
Byee!!:)

Lite HP bilder

Heyy!!:)
Lite Harry Potter bilder för er:
Sjuuukt svårt att rita cirkeln!
hihihihihihih
HIMYM!:) Älskar den serien!
Jag, när jag såg DH
J.K Rowling!:) <3
Vill ha Ravenclaw!!:)
Precis vad jag tycker:
The Big Bang Theory, en anna serie jag ÄLSKAR, och Haryy Potter!!:)
Byee!!:)

Låtar

Heyy!!
Lite musik jag gillar:
Somewhere over the rainbow
Someone like you - Adele
Alla vill till Himmelen men ingen vill ju dö - Timbuktu
Snälla bli min - Veronica Maggio
How to save a life - The Fray
ABSOLUTA FAVORITEN:
Ain't No Reason - Brett Dennen
Lite bilder:
Lite Harry Potterbilder kommer i nästa inlägg!!:)
Byee!!:)

Jau, du!:)

Heyy!!
Igår somnade jag på soffan, klockan nio vaknade jag och gick upp och la mig i sängen, ryggen gjorde jätteont efterson jag var tvungen att böja den för att få plats i soffan.
Jag skulle rita en grej, men så fanns det inget ritpapper här nere, så jag fick springa upp för att hämta. Jag klampade i trappan sjukt hårt eftersom jag sprang och så kliver jag på en glas bit. Gjorde skiiiiitont!! Som tur så pumpade blodet typ ut den, så det var inget problem med det, men blodet forsade ur foten, tillslut slutade det. Hoppas det inte blir infekterat!! Blööhr, jag såg en video, som Alex Day, även känd för sitt youtubenamn Nerimon, jag följer honom på youtube och han hade bitit av nageln och sen hade det lett till att lite av huden åkte av och det blev infekterat, ush. Han gick till doktorn, som typ stack hål på fingret och klämde ur det som var inuti, och det gjorde tydligen skitont. Kolla videon så får ni se!
Jaa, vi har spelat Chille, det är en chille-kortlek som man spelar med. Jag vann! WOHOO!
Nu har vi frågesport och jag leder, kommer säkert vinna, det handlar om djur.
Sen ska vi titta på dagen och gårdagens Albert & Herbert Julkalender. Yay!!:)
Snart är skolan över, yay! Har fortfarande inte köpt julklappar till alla. Mamma, min kusin och en av mina syrror är kvar. Mamma vet jag typ vad jag ska köpa till, åtminstone en del av det.
Ikväll är det Harry Potter: Hemligheternas Kammare!:) YAY!!! Klockan 19:00 på 3:an. Check. It. Out!
Jaaa, personer i Hong Kong går upp sjuuukt tidigt på helger. Jag prata med en kille i Hong Kong klockan 1, vilket är klockan 8 i HK. Jag frågade varför han gick upp så tidigt och han sa: Klockan är ju 8, det är skit sent.
Snacka om att jag kände mig seg jag går upp ty 11/11.30 på helger......
Ohh jo, Lovisa satt på min choklad kalender, så ett par choklad bitar är borta....... Blööh
Nu e vi klara med fråge grejen. Jag vann!! 20 poäng!!:)
Lite bilder:
Hahahahhahah
Distraction!
Moonart:
Lite mer bilder kommer senare!!:)
Byee!!:)

Snakes On A Plane

Heyy!!
Vi har som tradition i min familj att vi kollar på Albert & Helbert Julkalender varje jul! Rekommenderas verkligen, sjuuuukt rolig! Vår kusin kommer till Jul! Han bor i Hong Kong, så det ska bli jäääätte roligt!! Nu sitter jag och kollar på lite tv, 5an, "Snakes on a plane". Sämsta titeln, men helt okej film! Jag chattar med min syster! Hon bor i Hawaii för tillfället! Hon heter Josefin!
Pottermore har öppnat (var stängd en stund) och "Spells" är tillgängligt. Wohoo!! Jag var på idol i Fredags, var med i Idolkör grejen! xD
Det var jätteroligt, tack Linnea!!
Har gjort önskelistsa, massa Harry Potter saker!!:)
Har skrivit en svenskatext i sagostil. Det var facktiskt roligt:) Vi har SO-läxa, men annars så är det rätt chill. Alla som jag känner, som går i andra skolor, har det väldigt stressigt just nu.
Nu kom det upp en sjuuukt stor orm som slingrade sig runt en man, så blod rann ut ur näsa och öron och ormen åt upp honom hel o.O
Har gjort en kopp te precis, Ahh,!!
Okej, märkte just att jag uppfattat hela filmen fel. Jag trodde den elaka var på planet. Men det var en annan kines som var sjukt duktig på Karate..... NEEEEEJ! Den snälla gamla damen dog :( VAARFÖÖR? Varföör ska dem alltid döda gamla damer i filmer??:(
Jepp, nu kommer lite bilder:
Jag med platt hår:
Hahhahahahahhahahahah
Byee!!:)

Mallan och Hanna Sleepover!!:) xD

Heyy!!
Den här veckan har vi haft tre prov. 2 So och 1 NO. Jag tror det gick okey på alla i alla fall. Vi fick spela upp inför IK (De som inte pratar rejäl svenska) på franskan. Snövit. Jag var en av de elake styvsystrarna, Cecile. I torsdags gick jag hem till Hanna och kollade lite Vampire Diaries. Från Fredag-Lördag blev det sova över hoss Malin med Hanna. Vi kollade Idol, suger att Moa åkte ut, Robin borde haft. Vi såg Harry Potter och De Vises Sten!! WOOHOO! Sen kom Hanna hem till mig och vi var inne på datan och kollade på en Tv-show, Awkward, på datan. Nu sitter jag och kollar Albert och Herbert Julkalendern vi har på DVD. Den nya jul kalendern som går på svt 1 är bra! Missade 2/12 avsnittet:(
SNÖVIT:
Vampire Diaries:
Moa, du borde INTE ha åkt uuuuuut!:(
Harry Potter och De Vises Sten!
Awkward:
Va tvungen att slänga in en bild på Ellen DeGeneres, HON ÄGER!!!!!!
Byee!!:)

RSS 2.0