Dans.

Heyy!
Jag var i skolan idag. Hade ingen Elevens Val, så jag kom i tid till dansen (äntligen) idag. Hanna och jag hann till och med gå på Mc'donalds, jag tog en hamburgare (jag gillar inte cheeseburgare) och en vanilj milkshake. Mums! Sen gick vi på dansen och vi dansade wienervals och vals :D Sen spelade jag piano och hoppade på stdamattan. Hade min piano lektion och det gick bra. Kollar kompisars bilder på facebook! Så sjuukt skönt att det ska bli ledigt snart! Ska åka ut till landet! <3
Byee!

Sjuk :(

Heyy!
Jag har ont i huvet igen! Gick inte till skolan idag och kommer inte gå på karaten. Har mest kollat på TV och varit inne på datan idag. Försökt skaffa bloglovin, men jag fattar det inte riktigt!  Kort inlägg idag, kanske lägger ut ett till ikväll, får se!
Byee!

Bild!!

Heyy!
Här e en bild på mig och mamma på mors dag :D
Byee!

Chokladkaka!

Heyy!
Vi firar mors dag! Köpte en Chokladkaka till mamma och gjorde en teckning som blev missbildad... Är det nått på tv?? Nu ska vi äta lite efterrätt! Har hjälpt min lillasyrra Olivia med hennes läxa. Gjorde dubbelt så mycket som jag behövde eftersom hon inte sa att hon bara hade hälften av glosorna -.- Men jag slapp städa :) Har kollat på litee Charlieissocoollike videor och hoppat på studsmattan! Alla skaffar studmatta nu, grannarna, min syrras kompisar.......  Aja, ska äta nu kanske lägger in nått mer... tror inte det men, men !
Byee!

Mors Dag!

Heyy!
Har precis vaknat och kom på att det är Mors Dag idag! Har inte köpt något, så kommer nog göra något istället! Men vad? Hjälp! Filmen var väldigt seg och jag missade scenen där man fick reda på allting när jag gjorde te. Jag rekomenderar den inte, men några filmer ni måste se är: Hangover, Lord of the rings (alla 3), Remember Me, Pirates of the Caribbean (alliphopa),  John Q och Twilight filmerna! Det finns många fler... Har pianoläxa tills på tisdag. Måste komma på nått att göra till mamma nu! Köper säkert nått med...  Ses! xD
Byee!

Film!

Heyy!
Sitter här och kollar på en film vi hyrde på konsum; The Book Of Eli. Min kusin Jakob tyckte tydligen det var en av de bästa filmerna i världen, den har varit lite seg. Den handlar om en kille som jag tror heter Eli (eller så heter boken så :/) som har en bok han måste föra söderut. Det har hänt nått hemskt i världen så inget funkar, meen det finns ändå typ 1 miljon personer kvar på jorden (vilket är rätt så lite med tanke på hur stor jorden är) och en till kille vill ha boken. Har på mg en skön munk jacka. Lite tröött på att ha ont i huvet, dricker så mycet te som möjligt för halsen!  Allt för nu!

book-of-eli-blu-ray_121966398.jpg

 

Byee!


Ingen Grönan.... :(

Heyy!
Gick inte på grönan idag. När jag väl kände mig okey var klockan ungefär 3 och kompisarna hade ju vart där i 4 timmar, så det skulle nog vara lite sent att åka dit. Hoppas vi kan åka dit någon annan gång... Har inte gjort något på dagen, mest kollat på youtube, spelat lite spel, kanske ska spela lite playstation med syrrorna! Kan ni snälla skriva nått att göra till mig håller på att dö av tråk! Har hoppat lite på vår studsmatta, men fick ont i huvet och gick in igen...... Ska nog hyra film till ikväll, inge bra på tv. Måste se Hangover 2 inom nästa månad, nån som vill hänga med?? Älskars,Zach Galifianak han spelar rollen så jävla bra, har precis sett filmen Due Date och han spelar en av huvudrollerna klockrent! Vem e er favvo skådespelare/skådespelerska? Själv gillar jag Johnny Depp, han har så olika roller i varenda film jag sett honom i och han är jättebra i alla! Sen gillar jag också Leonardo Di Caprio, har tyvärr inte sett Titanic (vet, helt sjukt) men i Shutter Island och Inception (måste se och om ni har, gör det igen) äger han!
Byee

Grönan.......

Heyy!
Har fortfarande ont i huvet, blöhh! Jag och 5 kompisar skulle åka till Grönan idag + att Malin (BFF) och hennes kompisar skulle gå! Nu vet jag inte om jag ska gå, har tagit en huvudvvärkstablett som smakade skit, hoppas den ska hjälpa! Kanske går senare idag och träffar dom där! Grönan öppnar typ 11, så dom har inte gått in än! Nått tips på hur man kan testa om man klarar att åka berg och dalbana? Jag sitter och kollar på five awesome guys på youtube, jag är på deras 50:nde inlägg, bara 200 to go! Kanske ska kolla på five awesome girls videorna när jag e klar med detta?? Smsar lite med hanna, har en xperia mobil med tangentbord, lägger in en bild på den :) Det var allt!
Vet att det e spegelvänt!
Byee! <3

Ont i huvudet!

Heyy!
Jag har så jävla ont i huvudet! Kanske tänkt för mycket xD Och jag ska till Grönan imorn med kompisar, blöhhh! Hoppas jag blir bättre annars måste jag ju skippa det! :( Ska kolla på talang i kväll.  Jag kollar på allt! Melodifestivalen, Let's Dance, Scrubs, How I met your mother, Desperate housewife, Eurovision Song Contest (ESC (Jedwar var ju bäst och våga inte säga något annat)) Okey! Ska lägga ut en bild på mig själv tagen nu, jag ser väll inte så sjuk ut, eller?
Byee!

Nämen Hejsan! ;) Charlieissocoollike <3

Heyy!
Skapat ny blogg, ska skriva ett inlägg minst en gång i veckan! Min blogg heter alltså AnnaHongKong.blogg.se! Jag heter Anna (rätt så obvious) och är 12 13 år (inte vant mig än)! Jag har bott i Hong Kong ett år ( 2009- 2010 ) och har alltså nu smeknamnet AnnaHongKong :) Jag har en massa vänner i Hong Kong, men mest i Sverige :P Jag älskar charlieissocoollike på youtube och märkte (lite väl sent, sisådär 4 år) att han var med i ett "projekt" som heter five awesome guys ( youtube.com/fiveawesomeguys )! Det är fem vloggare som gör ett inlägg varje vecka och har olika vecko dagar, varav Charlie Mc'Donalds är Tisdag :) Det finns också ett "projekt" som heter five awesome girls! Det finns massa andra också ( t.ex. five awesome nerds ) Det var nog allt för idag, ska försöka hitta ett bra foto av mig, om det fins nåra :/  att lägga upp så ni vet hur jag ser ut. Ni måste kolla på Charlieissocoollike!! <3 <3
Byee !Jag!!!nämen kolla, två bilder till o me! :) btw. min syrra til höger :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0